T-shirtväder!

Väldigt varmt på termometern men blåst så det har precis varit t-shirt väder.

Jag började dagen med att försöka återställa den hage som Bob och Lemonaden dödade i vintras. Men jag vet inte om tjälen släppt helt för det var svårt att få ner stolparna så blev lite plaststolp och så får jag göra klart senare, den går att använda nu i alla fall.

Sen jobbade jag hästar! Först Cizmet som jag jobbade som sist jag red med uppsittning och kortare skrittsträckor, det går jättebra men jag vill höja kraven försiktigt nu. Zayats fick hoppa lite och vi hoppade en liten bana i dag! Visserligen travhoppning och små hinder men jon börjar ta tag i hindren, hoppa dom ordentligt och hon tycker nog att det är lite kul!

Sen tog jag Movie och Clarinett i töm. Movie ute i en av sommarhagarba, hon höll sig på mattan nästan hela passet men var ju tvungen att busa till det lite så klart. Clarinett fick jobba på banan och med att få fram nosen och räta upp halsen, först kändes det väldigt svårt men jag tycker ändå att jag fick till det ganska bra.

Sen lite bokföring, middag och i väg på träningar och tömkörning. Hemma igen nattning av hästarna och lite mer bokföring, nu ska jag duscha och sova!

Movie jobbar på! Sträcker överlinjen fint här!

Clarinett, inte lika fin överlinje - i alla inte på den här bilden! Men vi jobbar på det! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0