Ponnyhoppning!

Den här helgen är det tävling som gäller, dock inte för mig utan som stöd för mina elever. Som tur var betydligt bättre väder än sist vi var i väg i snöovädret!

Tidig och snabb morgon i stallet och sen till tävlingen. Första ryttaren jag hjälpte hade två ponnyer att starta och de startade dessutom väldigt nära varandra, så det krävdes lite planering och stök för att få ihop det. Men på tre starter, två med b-ponnyn och en med a-ponnyn, så fick hon tre rosetter gör felfria ritter, väldigt bra jobbat!

Nästa ekipage jag skulle hjälpa hade inte lika bra dag tyvärr. Det började strula lite på framhoppningen i första klassen och det hängde tyvärr kvar lite hela tiden sen. Är ju lätt att det blir så, ridning är mycket mentalt och det kan vara svårt att släppa dåliga språng eller om man fått stopp. Men det är bara bryta ihop lite och srn komma igen. Försöka lära sig av de missar som varit med inte grubbla ihjäl sig på dom!

Sen hem, hämtade transporten vi ska ha i morgon och kollade luften i däcken. Sen lite paus och middag innan ett ryck i stallet. Först red jag och Linda ut med Clarinett och Juliette, och sen fick Movie jobba lite lätt i töm plus att jag broddade ur henne.

Nu är hästarna nattade, Linda har packat och det är bara att ladda om inför i morgon. Blir lika tidigt då, lika många steg i sanden (tävlingsplatsen är i en stor sandgrop så det är som att gå på en sandstrand) och lika varmt!

Lilla Gubben, a-ponny, rider fram! 

Bakom scenen! Livet som ponnymamma och jakten på den nästa tävlingsbilden:
Lite regi först

Fota! 

Kolla resultatet! 

Så gulliga och duktiga ponnyer och ryttare! 

Och en bild från kvällens tur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0