Mer hopptävling!

Den här helgen har inneburit en överdos av sol och sand, många steg och mycket hoppning!

Dag två på hopptävling innebar lika tidig morgon som igår. Den här gången var det Linda och Juliette som skulle tävla. Lastning och allt hemma gick galant, vi öppnade både sekretariat och fikaboden även i dag!

Väl på plats var Juliette var lite stressad, men hon har ju inte varit i väg på någon tävling eller ens träning sen hon kom till oss så det blev mycket med alla hästar, hinder och publik. I alla fall så tog de sig över några hinder och Linda var nog ändå ganska nöjd. Sen körde vi hem Juliette för hon var nog inte så sugen att hänga på tävling hela dagen.

Så hem och lämna av hästen och transporten, sen öppnade vi Ica också på väg tillbaka till tävlingen. Vi var väldigt förvånade att de inte hade öppet eftersom vi varit igång många timmar och inte alls fattade att klockan inte ens var 11.00! Tillbaka på tävlingen var det dags för Dajmen att tävla. Hon gick först 1 meter där de hade en rivning i omhoppningen, och sen debuterade de 1.10 med en superrunda och vann! Det var en A:0 och de red på säkerhet men var enda felfria! Så roligt att se och roligt att träffa henne!

Hem igen och jag var helt slut, var ju väldigt varmt i dag med! Sov en timme innan jag gjorde mat och sen stallet. Tog Zayats lite i töm ute i en av sommarhagarna och sen var det dags för mer hoppning! Hade två ekipage som kom för att rida en digital pay and jump. Då ska man hoppa en färdigbeständ bana, filma och skicka in.

Det blev inget gjort med mina hästar i dag, tar det i veckan när jag har semester, i stället blev det några fakturor skriva och nu ska jag duscha och sova! Kanske tur att jag får jobba i morgon!

Linda och Juliette på framridningen! 

Dajmen efter meters klassen! 

Och som vinnare i 1.10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0