Lönedag!

Semestern gick fort men lönen gick ännu fortare! Egentligen har den här vårsemestern känts ganska lång, och behövlig, men det är fortfarande mycket kvar som borde gjorts. Lönen försvann när jag betalade el och sen åkte jag till Sundsvall! Tur att jag även har ett företag så jag överlever nog den här månaden med!

Blåst rejält hela dagen. Började med att tömköra Paulas häst, som var fin innan jag började med mina. Cizmet tömkörde jag ner till grannhuset, henne fick jag diskutera ganska mycket med och ska göra om den här turen snart. Zayats red jag lite dressyr med på banan och sist tog jag Lemonaden i töm.

Sen fika, ombyte och till Sundsvall. Gillar verkligen inte att springa i affärer så jag åker inte dit så ofta, vilket gör att det blir desto jobbigare att åka dit. Nu behövde jag skor, både till stallet och civila, och stängsel. Så har köpt stålhätteskor, satsade på Blundstone denna gång och hoppas att det ska bli bra. Har även köpt gelsulor till dom, mina deformerade fötter mår inte riktigt bra av att gå i stålhätteskor men det behövs när man jobbar med hästarna. Köpte även shortchaps på rea (75% så riktigt bra rabatt), billiga civilaskor, 25 stycken stängselstolp, en massa grindhandtag, elband, penslar (om jag skulle få tid att måla i sommar), koner till ridbanan och hästgodis. Och kraftfoder, och det är verkligen inte billigt nu!

Stannade på två ställen på väg hem från Sundsvall, på första stoppet red jag två hästar och vid nästa hade jag en hopplektion. Hemma igen nattade jag hästarna och nu är det bara att ladda för jobbet i morgon!

Cizmet nere hos grannen! 

Och Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0