Klämdag!

Semester och finväder, så skönt att slippa jobba i dag!

På förmiddagen gjorde jag klart en sommarhage till på gården och sen red jag Chokladen. Så härligt att vara igång med henne igen! Cherry tog jag upp på banan och tränade lite start och stopp, och så tog jag Forzett i töm.

Sedan åkte jag och Nisse upp och handlade, här vsr jag extra glad för semester och slippa röran på jobbet. Vi träffade Linda på byn och vi åkte alla tre och åt på byns bästa lunchställe som hade öppet längre i dag. 

Sen gjorde jag och Linda nästa ryck i stallet. Jag hoppade Zayats och Linda filmade, och sen red vi Clarinett och Juliette ner till ett av betena och kollade läget. Inte så långt borta med betessläpp nu, måste bara få till en plan!

Såklart höll inte däcket som vi jävlades med igår luften. Så i kväll pumpade vi i en punkaspray i det, sen åkte jag och Nisse en sväng för att det skulle verka. Nu hoppas jag att det håller tätt! Jag hoppas verkligen att det ska vara lite lugnt på däckfronten ett tag nu!

I helgen är det engagemang i avelsföreningen som gäller när det arrangeras unghästtest. Blir nog roligt och intressant, men säkerligen kommer jag att vara trött och slut också!

Cherry på banan! 

Forzett efter sitt tömjobb

Jag och Zayats i kväll! 

Clarinett spanar in beteshagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0