Ischias igen!

Jag har ju haft ischias till och från i flera år, sista åren har jag klarat mig bra med hjälp av stretching men just nu är jag i ett sämre skede. Var redan innan sista avfallningen men det blev ju inte bättre av det. Just nu sitter det mest i vänster höft och det är jobbigt att stå och gå. Vad tror ni att jag gjort på jobbet i dag? Gått massor och fort! Måste ta tag i det här nu för jag börjar känna av det i ridningen också!

I dag heldag på Ica och mycket spring. Sen middag och gjorde klart monsrapporten. Väl i stallet så tog jag Cizmet i töm ute i en av sommathagarna, nyttigt för henne att jobba på lite ojämnt och varierande underlag och jag fick ett bra tillfälle att kolla hur torrt det var och om det fanns gräs. Det var ganska torrt men lite gräs.

Sedan longerade jag Wasabi. Wasabi skaffade sig semester genom att hon inte gått att fånga på nästan två veckor. Hon är inte så rolig att ta i hagen i vanliga fall heller men nu har hon varit vidrig! Men igår fick jag på grimman och i dag kunde jag gånga henne, om än på lite annorlunda sätt! Longerade lite så hon får komma igång och vi kan bli kompisar igen.

Nu ladda upp inför en intensiv helg, två dagar med tävling men inte för mig utan för mina elever. Det innebär dock ändå väldigt tidig morgon så nu ska jag förbereda frukost innan jag lägger mig. För övrigt så kan man säga att det svänger fort i hästföretagarbranchen, ser ut som det kan hända lite i början av nästa vecka här! Jag jobbar dessutom bara på Ica på måndag och har sen 1.5 vecka semester, det ska bli skönt men intensivt för jag har massor att göra!

Cizmet på töm i sommarhagen, inte så mycket gräs än som ni ser! 

Bildbevis på att jag fått ut Wasabi ur hagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0