Bonnbränna!

Riktigt sommarväder och jag har jobbat i linne, vilket såklart har gjort att jag nu har årets första bonnbränna! Chokladbollensdag i dag (ätit en) och Chokladens födelsedag som hon firat med att slappa i hagen!

Jag började på förmiddagen med att försöka få ström i hagen där jag har tänkt släppa basjkirerna, men fick ge upp och göra en annan plan för att få ström där. Hann även göra en snabbrunda hos stona för att slå fast stolpar och hann börja lite på en av sommarhagarna på gården. Är intensivt nu med alla sommarhagar som ska göras, befintliga hagar där tjälen skickar i väg stolparna och sen allt dom tinat fram och som nu syns, plast, gammalthö, trasigs stolpar mm En stor fördel med vintern, allt göms i snön!

Sen red jag lite! Först Cizmet som blivit väldigt försiktig efter avfallningen men vi tar det lugnt och utökar kraven väldigt sakta nu. Zayats red jag på gräset bredvid banan och i skogskanten. Hade en rolig incident när jag trodde hon fastnat i en stor buske, hon grejade med rumpan och jag satt av för att få loss henne, men när jag suttit upp och ridit tillbaka insåg jag att hon inte alls fastnat utan ställt sig och kliat på busken! Samma sak hände nämligen en gång till!

Jag red Lemonaden på banan och jobbade med traven och nu även på stora volter. Sist ut Clarinett som jag red upp i skogen för att kolla hur det såg ut där, hade förväntat mig mer snö och blötare men misstänker att det ännu kan bli blötare för det är nog tjäle kvar där än.

Sen gjorde jag pastasallad och hann med lite bokföring (har lite panik då momsrapporten ska vara inne i morgon). Pastasallad är ju perfekt mat när det är varmt. Sedan hade jag en träning hemma, tömkörde Paulas häst hos Nisse och åkte i väg för två lektioner på bortaplan. De var lagda ganska sent så klockan var 22.00 innan hästarna var nattade. Nu sova och ladda för Ica i morgon!

Zayats i skogskanten! 

Lemonaden efter ridning! 

Clarinett uppe i skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0