80 års firande!

Vilken lång dag det blev igår, lång men bra dock är jag helt slut i dag!

Strax före 7.00 igår morse kom veterinären för att vaccinera Bob. Bob hade inte klivit upp och allt blev lite fel för honom när han var nyvaken och inte riktigt med på vad som hände, men han fick sin spruta. Sen fixade jag morgonstöket och åt frukost innan jag började med hästarna.

Cizmet först ut och vi gjorde uppsittningsträning, i dag som vanligt och avspänd igen. Sen red jag Zayats och Movie på banan. Planen var att även rida Lemonaden men precis när jag skulle börja med henne så blåste det upp, haglade och jag frös, så bestämde mig för att ta henne i töm i stället. När jag hade gjort i ordning henne så var det såklart sol! Hon var i alla fall jättefin i töm och fick göra mycket galoppjobb.

Sen färdig i stallet, fikade och bytte om innan jag och Nisse åkte först upp på jobbet och hämtade ut en charkbricka jag hade beställt. Sen åkte vi till min pappa som fyllde 80 år igår! Ett par timmars resa dit, ganska många timmar där med prat och vi åt den här enorma brickan. Den var för 3 personer men det syntes inte ens att vi ätit av den när vi vara klara, gott i alla fall, och så hade pappa bakat rabarberpaj dessutom.

Åkte därifrån på kvällen med två timmars resa hem, när vi åker förbi en by där vi har vänner skickar Nisse en bild till dom, som givetvis ringde upp. Det slutade med att vi svängde in och drack en kopp kaffe även där, de hade haft LRFmöte så var flera på plats. En timme till med surr innan vi kom i väg, men lika bra att passa på när man är i krokarna, är ju så sällan!

Vid midnatt var vi hemma och nattade mina hästar. Nu är det bara att dra igång allt igen för i dag kommer Ulrika och känner på hästarna, full fart i dag med alltså!

Hitta Doris! 

Lemonaden på banan! 

Charkbrickan vi åt igår, rostbiff, skinka och kycklingspett, och massor av grönsaker och frukt. Till det potatissallad och vitlöksbaguetter! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0