Vidrigt varmt!

I dag riktigt vidrigt varmt och helt galna bromsar! Tur att det väntas regn i helgen, men måste det komma 40 mm på en gång?

Började dagen med att rida Musse, en av semesterhästarna. Han är verkligen inte lätt då han kryper ihop i halsen och blir stum och tom i handen. Men jag tycker ändå att han var fin på slutet. Sen Cherry som jag longerade och sen gjorde förberedande uppsittningsträning med. 

Ner till betet och red Chokladen, hon var så tokig på bromsarna att hon knappt gick att rida! Sen var planen att rida hem Clarinett och rida på banan men jag ångrade mig pga värmen och insekterna. Vi red i stället lite vid de andra betet. Inte optimalt att träna för tävling på en volt i långgräset men hon var väldigt fin i alla fall.

Sen gjorde vi fläskpannkaka och glass innan jag åkte på lektioner. Tömkörde först en häst här på byn och när jag kom dit så började det regna, himlen var kolsvart och det var kvavt så man trodde att det skulle bli åska, inte optimalt när man ska ha lektioner, men det blev bara en skur. När jag kom hem från lektionerna så fick Lemonaden jogga lite lätt i töm. Bästa tiden att göra något med hästarna nur ju efter 21 på kvällen.

Nu ladda för fyra dagar jobb på Ica, jag är inte alls taggad!

Chokladen med utsikt över kraftledningen och älven

Clarinett på väg tillbaka till betet

Bästa på hela dagen!!!

Lemonaden i kväll! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0