Värmebölja!

Tycker att jag fått mycket gjort idag, trots värme och att det var segt att komma igång i morse!

Väldigt segt att dra igång i morse, antar att gårdagens sena hemkomst låg bakom. Skrev faktor på förmiddagen och började lite på Stinas nästa beteshage. Det mesta av den står kvar sen ifjol men jag insåg att det var mer jobb på den än jag trodde, men väldigt mycket gräs i alla fall!

Tog Wasabi i töm nere vid betet och sen upp på gården och red Cizmet och Zayats. Cizmet kanske var lite trött av värmen men gick ändå bra, vi skrittar ju bara ännu. Men Zayats gjorde sitt bästa pass på länge, hon som varit spänd för galoppen på banan galopperade jättebra i dag i värmen. Hon är lite bakvänd ibland!

Efter att ha vattnat hos småhingstarna tog jag paus. Jag och Nisse åkte upp på byn, köpte hundmat och åt. Ganska dumt drag för jag blev givetvis jättetrött efter. Blev tvungen att sova en kvart på bron innan jag kunde göra nästa ryck! Då tömkörde jag Cherry, vi höll till i deras förra hage och gick även ner till vägen. När vi var klara och hon åt sin mat så kom en transport och en bil full med barn, Cherry verkar gilla barn!

Det var en ponnyryttare som kom och red två dressyrpass på två olika ponnyer, ganska bra jobbat att rida två träningar direkt efter varann i denna värme! Hon hade sina småsyskon med sig som plockade blommor till morgondagens skolavslutning så det var ganska rörigt där ett tag! Linda kom sen när de ridit klart och vi åkte ner till betet och red ut med Juliette och Chokladen. Blev en lugn tur men mycket lyfta på ben i stället. Dessa sena uteritter, mer eller mindre på natten, är verkligen ett sommartecken och sommarminnen för mig!

Avslutade på gården med att longera Forzett och sen natta hästarna. Gjorde rabarberkräm till kvällsfika och nu är klockan galet mycket! Är ju den här tiden det är bäst temperatur nu så jag skulle kunna hålla på hela natten, ljust är det ju också! 

Wasabi i töm! 

Trött Cizmet efter jobb! 

Zayats efter ridningen! 

Cherry på väg upp från vägen 

I skogen med Chokladen och Linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0