Söndagen på midsommar!

Så var midsommar förbi, i dag med värme och en massa insekter!

Även i dag började jag med att stängsla, först en mindre hage på gården åt Forzett och Cherry, och sen gjorde jag klart hagen jag höll på med igår. Sedan ner till betet och jag tog Wasabi i töm innan Linda kom och vi red ut med Chokladen och Juliette.

Sen upp på gården och tömkörde Forzett innan jag tog middagspaus. Ingen orkade göra någon mat i värmen så det blev potatissallad och kallskuret. En kaffekopp och resterna av gårdagens tårta innan det var dags för några dressyrträningar här hemma. Rejält dammigt och varmt för de som red men annars bra träningar.

Jag skulle egentligen rida basjkirerna på dagen men värmen och alla bromsar gjorde att jag väntade med dom. Men vid 20-tiden,efter mina lektioner, så var temperaturen lite bättre och det var skugga på banan. Jag red både Cizmet och Zayats, Zayats fick trava över bommar bland annat en bomserie med sex bommar! Hon var väldigt pigg i kväll och galoppfattningarna var riktigt bra! 

När alla hästar var kollade blev det kväll och nu väntar en tuff vecka. Men det efter den veckan så tror jag att det kommer lugna ner sig lite och jag ska få mer tid för mina egna hästar! Så det är bara att köra hårt den här veckan! 

Jag försökte ta en fin bild, Wasabi var less på bromsarna och ville inte stå stilla

Det blev ingen bra bild alls

Här står hon i alla fall still! 

Skogstur med Chokladen, och Linda och Juliette! 

Avslappnad Forzett! 

Från ridningen av Zayats på kvällen! 

Och så Bob vid kvällens vattnig. Han ser verkligen ut som en typisk ettåring! 

Och där drog grabbarna i väg ut på sitt fantastiska bete! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0