Sommarsolståndet!

Får lite lätt panik och depression av tanken att det vänder nu ljuset! Älskar verkligen dessa ljusa kvällar, och jag vet att min hästdepp kommer tidigt ofta redan ijuli när man börjar märka av att det vänt.

Förmiddagen i dag gick åt till att köra runt mina hästar. Först körde jag hem Chokladen tull gården och red ett pass på henne. Gick bra att transportera henne även ensam och det gick ganska bra att rida, men bara ganska bra... Sen när jag hade kört tillbaka henne så lastade jag i stället Lemonaden och körde henne till Nisses stall. Hon skulle få på sig sin tappsko medan jag jobbade. 

På Ica kändes det av att det är två dagar kvar till midsommar, jag hade dessutom introduktion vilket var väldigt bakvänt en dag som i dag. Vi har öppet till 19.00 nu på sommaren så kom lite senare från jobbet.

Efter lite fikaså körde jag tillbaka Lemonaden och sen tömkörde jag Cherry innan jag gjorde kväll. Hon fick trava över bommar i töm vilket gick bra. 

I morgon ska vi flytta hästarna till nytt bete, jag ska även hinna rida och jobba träningshästarna, åka och köpa stängsel och dessutom jobba men som tur var bara halvdag! Men bäst att försöka sova nu!

Chokladen hemma på banan! 

Cherry i töm på kvällen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0