Kvällstävling!

Det blev en lång dag igår, och varm!

På förmiddagen började jag hemma med att ta både Cizmet och Zayats i töm. Sen ner till betet och red ut en sväng på Clarinett och med Wasabi som handhäst. När vi var tillbaka så kom Linda och vi åkte och gjorde ett ordentligt ryck på nästa hage, så den är nästan helt klar nu!

Fika och sedan var det dags för nästa projekt, kvällstävling i hoppning för några ponnyryttare! Började med att åka till första tjejen och titta så att hon var i bra fas, hennes mamma var i väg och skulle komma tillbaka precis när de skulle åka. Men fast hon inte är så gammal, inte ens fyllt 10 år, så var allt packat och när jag kom dit så stod hon och spikade ut det sista schampot från svanarna på ponnyerna! Så vi lastade hennes ponnyer, Linda kom och åkte med dom och jag åkte för att hämta upp nästa ekipage!

Även där var allt packat, transport och bil framklrt och ponnyn klar. Den tjejen är något år äldre men jag tycker att de gör det bra som fixar allt själv! Jag körde dom till tävlingen. Det var 160 starter på en vardagkväll men jag tycker ändå att det gick fort och smidigt, och för våran del inte alltför sent!

Tjejerna gjorde jättebra rundor! Det var lite nya utmaningar med ny klass och ny ponny för den yngre tjejen men en rivning på fyra starter är ju jättebra. Den lite äldre tjejen har en ung och orutinerad häst som såklart blev stressad när det var så mycket ponnyer överallt. Det är deras andra tävling, förra gången sa ponnyn upp sig redan på framhoppningen för det blev för mycket. Men igår gick hon jättebra på framhoppningen och även om hon inte kom hela banan runt så var det stor skillnad mot förra gången. Ponnyn behöver rutin och fick en stor dos erfarenhet igår!

Strax före 22 åkte vi från tävlingen, och strax efter midnatt kom jag hem efter att ha lämnat av ponnyekipaget jag körde, kollat mina hästar och även flyttat om två som hade ändrat lite på designen på sin hage! Nu ska jag försöka dra igång den här dagen med nya utmaningar!

Zayats fick jobba ute i gräset! 

Trött Wasabi på väg hem från turen! 

Vy från hopptävlingen och yngsta ponnyryttaren på väg mot första hindret i första klassen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0