Dagen före midsommar!

Fick lite ångest igår när jag skrev allt som skulle göras i dag, men jag har faktiskt hunnit med allt. Jag har ridit båda basjkirerna, flyttat stona till nytt bete, jobbat och longerat Cherry. Slapp åka och köpa stängsel eftersom Linda ändå skulle på Hammarn men hade i stället några rymlingar att ta rätt på!

Började med att rida Cizmet, lossnat lite mer för varje gång men fortfarande lite tveksamt. Sen red jag Zayats först på banan och sen nere på vägen. När jag var klar på gården så åkte jag ner till betet och anade snabbt oråd där. Mycket riktigt var tre prinsessor utanför hagen, de tyckte nog att deras matte var för långsam med att flytta dom! 

Men Linda kom och vi red först Chokladen med Wasabi som handhäst och Linda red Clarinett, Chokladen var arg på Wasabi hela vägen men annars gick det bra. Nästa omgång så red Linda Juliette och hade Grå som handhäst och jag red Lemonaden. Längesen jag red ut med Lemonaden och dessutom drog ett åskväder igång precis när vi skulle sitta upp, men det gick bra ändå! 

När hästarna var på plats så blev det färskpotatis och sill till lunch, och sen i väg på Ica. Självklart rörigt och mycket där, vi var nog nära försäljningsrekord. Jobbade till 19.00 sen hem och fika, och fyllde vattendunken som jag körde ner till betet. Avslutade på gården med att longera Cherry och höra lite förberedande uppsittningsträning med henne, hon ska inte ridas in nu men såsmåningom! Glass till kvällsfika och nu ladda inför midsommarafton! 

Utsikten från Cizmet! 

Tre rymlingar, Lemonaden, Chokladen och Clarinett 

Andra omgången hästar på väg till betet. Jag på Lemonaden, Linda på Juliette och Grå vid sidan! 

Hungriga hästar, gräs och mörk himmel! 

Grå rullade in sig i den nya hagen! 

Cherry i lina i kväll! 


Och Nisses fina föl Hella! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0