Sista juli!

I dag skulle det regna mest hela dagen, två, eller kanske tre, skurar kom och även om det räckte för att jag skulle hinna bli blöt så har det varit riktigt bra väder!

Igång tidigt i morse för att köra upp, först Clarinett och Chokladen, och sen Lemonaden och Grå till Nisses stall. Massören Stina kom igen och behandlade Lemonaden, Clarinett och Chokladen. Det var lite både och på hästarna, Lemonaden var mycket bättre i kroppen och häll dessutom tålamodet bra. Clarinett hade inget tålamod alls utan började vifta med frambenen så fort jag slutade klia henne, med henne var det ungefär samma som tidigare men känns som att vi kommer djupare ner för varje gång. Chokladen var sjukt jobbig och gick nästan inte massera alls hennes rygg, länd och kors som brukar vara problem var mjukt men i stället hade problemen flyttat sig till höger bog. Troligen kommer det av att hon släppt i ryggen men hon var inte pigg på att släppa på spänningarna så jag har lite att jobba med. Som vanligt intressant att diskutera hästarna.

Grå testade vi med hingst och hon var inte brunstig, så nu ger jag upp planerna på betäckning för i år. I stället blir det långsam igångsättning med skritt, eventuellt betäckning nästa år det får vi se. Körde hem alla hästarna och sen hade jag en lektion hemma.

Jag och Nisse åkte upp och åt på byn innan jag åkte och hade två lektioner till. Hemma igen så longerade jag Zayats. Även om det kommer bli vila på henne i veckan så tycker jag att det är bra att hon kommer in i rutinerna på det nya betet.

Jag är så sjukt stressad över att vi ska åka bort! I morgon ska allt fixas men det ska nog gå bra. Men just nu vill jag bara stanna hemma med mina hästar!

Den här bilden tog jag vid Nisses stall i morse. Just då kom det en miniskur, men inte blev det flera timmar regn. Får se i morgon, då har de lovat 22 mm

Zayats longeras i kväll! 

Lite provisoriskt campingliv på betet, här är Zayats efter jobbet. 

Närgången Bob! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0