Naprapaten!

Efter att ha haft ont i höften i två månader kom jag till en naprapat igår och nu kan jag gå normalt igen! Snacka om bra effekt!

Segt på morgonen igår efter vår sena tur på natten innan. Jag tog Chokladen och Clarinett i töm. Chokladen lite lätt på gräset och Clarinett fick jobba på gruset och med galoppjobb. Sen duch, fika och fara till Sundsvall!

Stannade på vägen till Sundsvall och hade en lektion och tömkörde en ponny. Sen till naprapaten och det var första gången där. Fick dra lite om all skadehistorik och sen klämde hon lite. Jag har trott att smärtan i höften har kommit från ryggen men hon trodde inte det utan att det var väldigt spända muskler på utsidan höften. Hon behandlade de med akupunktur vilket gjorde sjukt ont, och så fick jag övningar att träna upp utsidan muskler med. Det här var tydligen inte helt ovanlig smärta för ryttare som ofta blir korta och starka i musklerna på insidan låren. Att jag ifjol blev rejält sparkad på vänster lår trodde hon också hade bidragit. Hon drog även i och kände på ryggen men tyckte inte att det var något att stöka med nu eftersom jag inte har besvär där nu och har trasiga kotbågar att ta hänsyn till. Men jag var lättad över att det verkade vara ett ganska lättläst problem, nu gäller det att försöka lossa musklerna och se träna upp dom! 

Sen var planen en snabb sväng på Birsta och sen till en elev för att vara rådgivare vid sadelprovning, men sadelprovaren ställde in så det blev en lite längre sväng i butikerna. Och även in på Ikea där det var längesen jag var sist! Sen hem igen och nu vill jag inte åka någonstans de närmaste dagarna! 

Clarinett igår morse, behöver jag säga att det regnade? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0