Jobbig jobbmåndag!

Tuff måndag på jobbet igår, helt slut när jag kom hem. Två veckor kvar att jobba innan semestern, det känns tungt!

Jag tömkörde Cizmet på morgonen, ner till betet där Forzett och Cherry gick förra veckan. Doris följde med oss ner, men inte tillbaka. Hon stannade nog och jagade råttor!

När jag kom till jobbet så var vi bara två stycken inne på Ica fram till 10.00, vi öppnar 9.00 och har då även charken öppen förutom en miljon service och utlämningstjänster (inte riktigt en miljon men många: Postnord, Dhl, Schenker, Bring, Systembolaget och 2 eller 3 apotek.). Dessutom var en av klarna trasig dåden fick tömmas. Lite tur för oss ändå att varulastbilen gick sönder och blev två timmar sen, vi hade inte kunnat ta emot varor första timmen! Vid 10 kom två sommarjobbare och det lugnade ner sig lite i alla fall. Men även sjukt varmt inne så man blir trött!

När jag kom hem blev det snabblagad kebab och så tog jag bara Zayats i töm, orkade inget mer. Jag och Nisse fyllde vatten hos korna och hingstarna som avslutning på kvällen, det tog väldigt lång tid då de drog runt badkaren i leran och vattnet rann långsamt. Blev lite glass sen dom vi nog förtjänat!

Nu ny dag och jag letar min energi!

Cizmet jobbar i töm! 

Doris var med såklart! 

På väg hem igen! 

Det hade regnat på eftermiddagen och så här fin hade Zayats gjort sig när jag skulle tömköra! Observera kotten i manen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0