Halvfart!

Halvfart i dag med men ändå bättre än igår! Jag blir väldigt uppgiven när jag blir sjuk och tror då inte att jag ska klara av att ha så här många hästar, men det känns lite bättre i dag. Inte bra men bättre!

Tog en lugn morgon. Sen började jag på gården. Red Cizmet, fortfarande tveksam men hela tiden mer bekväm med uppgiften. Bytte hage på henne och Zayats innan jag tog Forzett som jag longerade och gjorde uppsittningsträning med. 

Sen ner till betet. Tog både Lemonaden och Clarinett i töm ute på gräset och red sen Chokladen i skogen. Åkte direkt upp på byn och träffade Nisse där. Planen var att äta och sen åka på Hammarn och köpa kraftfoder innan lektioner. Men det tog 50 minuter att få pizzan! Killen som jobbar ensam hade sjukt mycket folk så det tog tid. Och jag skulle inte hinna till Granngården innan de stängde. Får lösa det på annat sätt.

Lektionerna blev ju också skit. Första ponnyn var lite hängig, hade nog fått i sig något för en dryg halvtimme senare var hon pigg igen. Andra ekipaget hann bara trava lite bommar innan åskan mullrade och himlen öppnade sig. Vi bestämde oss för att fortsätta träna en annan dag!

Hem för att torka, Linda kom en sväng och vi åkte ner och kollade hästarna. Så härlig luft efter regnet, det var verkligen välbehövligt men typiskt att det kom precis när vi hade lektion (vi hade ändå försökt anpassa efter prognosen). Nu ladda för fyra dagar jobb, känns sådär eftersom jag fortfarande inte är helt hundra frisk. Men får peppa mig att det i morgon kväll bara är en vecka kvar till semester!

Forzett i lina! 

Clarinett på väg ut i hagen efter sitt pass! 

Chokladen i rövarskogen! Tycker att den här skogen är som en riktig sagoskog! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0