Dipp-dag!

Har haft en riktigt seg dag, lite deppad och omotiverad! Jag får så ibland, ofta på tisdagar av någon anledning och såklart ofta relaterat till pengar. Kanske inte så konstigt att det blev så i dag när det var en så lång dag igår.

Som sagt segt att komma igång i morse, hade tänkt åka i väg med Clarinett för att rida igenom programmet men skippade det. Tog i stället ett gäng hästar nere på betet, först Wasabi som jag longerade och sen red lite. Men hon var spänd så blev inte så mycket utan lite skrittade bara lite. Red ut Chokladen, som också var lite spänd men inte mer än att hon stannade ett par gånger. Clarinett red jag lite dressyr på den upptrampade volten nere vid det andra betet. Även Clarinett var lite spänd, misstänker att jag helt enkelt ridit lite för lite på alla, men fick ändå till några ljusglimtar.

Sen hem och lite mat och sen följde jag med Linda på hoppträning. Lite roligt att se övningar och få lite inspiration. När vi kom hem igen så jobbade jag Cizmet i töm innan jag gjorde kväll och gjorde rabarberkräm till kvällsfika!

Wasabi i regnet

Wasabi fick även en ny grimma

Chokladen på tur! 

På promenad med Juliette innan träningen 

Linda och Juliette 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0