Bromsjävlar!

Fy vilket bromsår det är! Vidrigt mycket broms, och lagom tills de lugnar ner sig på kvällen så kommer knotten i stället!

Igår varmt och kvalmigt. Jag började med att göra en hage till Forzett och en utbyggnad på basjkirernas hage. Sedan tog jag Forzett i töm och försökte rida på Cizmet. Det gick inte, hon hade bara fokus på bromsar och insekter, trots att jag sprayat henne innan, hon höll på tippa när hon skulle försöka klia på bort en broms med mig på. Så jag gav upp det. Hon var i alla fall snäll att kliva upp på, det gjorde jag massor av gånger efter varje gång jag satt av för att ta bort insekter. 

Sedan ner till betet, mycket broms även där. Joggade Wasabi lite i töm, red ut en liten sväng med Chokladen och Clarinett fick gå i skogen, mycket träd och sly i vägen men nästan inga insekter där!

Sen middag och i väg på en träning och en tömkörning, otroligt fin och avslappnad ponny i töm. Efter jag hade kollat alla hästar så kom Linda och vi åt lite ost och kex, rester sedan kursen. 

I dag svalare och blåst så betydligt bättre ridväder, men jag är förkyld och har ordentligt ont i ryggen så får se hur mycket jag kan göra. Fick lite ont i halsen igår kväll, nu snorig och lite hängig, jag hoppas att det går över fort. Ryggen har jag ju ont i från och till, har haft problem med en höft nu ett tag. Så pass att jag har väldigt svårt att sitt upp på hästarna, rida går däremot bra. Tror att det hänger ihop med allt annat och ischiasen som jag dragits med till och från i många år. Har bokat naprapat, men det är ju fortfarande två veckor dit! Det brukar bli bättre när jag kommer igång men förkylningen hör nog att det känns värre!

Forzett! 

Wasabi! 

Chokladen reds med fransar vilket uppskattades! 

Clarinett i skogen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0