Borttappad!

Det där med att inte ha alla hästar hemma, ibland tappar man ju bort en häst, eller två, det gjorde jag igår!

När jag kom ner till första betet såg jag inte Forzett och övre trådarna i grinden var nerrivna. Fanns spår på gården men ingen häst, dock var basjkirerna väldigt lugna. Jag körde direkt till det andra betet för att kolla om hon var där, fanns spår en bit på vägen men inte alls långt. Helt lugnt vid nästa bete.

På väg tillbaka till första betet så letade jag på hygget bakom det, funderade än en gång på att basjkirerna var så lugna. Hon måste vara i närheten. Så när jag var tillbaka på betet så ropade jag på Forzett och mycket riktigt dök hon upp under några träd precis bredvid basjkirernas hage. Misstänker att hon stod där när jag kollade första gången också men träden är täta. Av spåren i hagen att döma har hon nog blivit rädd för något, sprungit och inte fått stopp innan staketet.

När Forzett nu ändå var på gång så tog jag henne lite i töm och sen även Zayats. Åkte tillbaka till andra betet och skulle ta även Wasabi i töm, satte på alla grejer till och med. Hon hade en tappsko men jag tyckte att det skulle gå bra med lite lätt jobb i gräset men hon var för öm så det var bara att ställa tillbaka henne i hagen.

Åkte i stället upp med Clarinett på gården och red på banan, med åskan mullrande runt oss och regnet på gång. Blev inget långt ridpass... Men vi har i alla fall försökt rida igenom programmet men på kort bana och med hinder. Det kom lite regn sen men åskan bröt aldrig ut riktigt. När jag kört ner Clarinett så lastade jag i stället Chokladen och Grå och körde de till Nisses stall.

Gjorde middag och åkte sedan och hade en lektion. Efter det så slog Nisse på Chokladens tappsko och så kollade vi Grå om hon var brunstig, men inte. Körde tillbaka dom, Nisse verkade Forzett fram och sen blev det kväll med en cider och glass. Nu kör vi ny dag och förhoppningsvis alla hästar på plats!

Forzett i töm! 

Clarinett på banan med åskan runt oss! 

Grå i Nisses stall för koll av brunst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0