Snöyra!

Oj vad det har snöat, och i morgon ska det komma lika mycket till! Jag vill ha snö men det är ju jobbigt när allt kommer samtidigt!
 
I dag var det dags för ytterligare en visning och provning av Movie. Sist var det -20 och i dag snö och blåst! Inte idealiskt direkt! Började dock dagen med att rida Grå som fick trampa ihop banan lite. Inte ridit Grå sen före jul och kom på när jag började rida att det ju knappast var bästa vädret eftersom hon inte gillar blåst. Men det gick bra även om hon hoppade till typ varje gång tråden på staketet till banan rörde sig...
 
Sen visning och provridning av Movie vilket gick bra. När vi var klara var jag kall och behövde tina lite innan nästa aktivitet. Nästa aktivitet var att jag tömkörde islänningen en liten minitur bakom Paula och hennes häst. Hade tänkt att han snällt skulle ghå bakom bara men riktigt så enkelt var det inte utan han testade att dra även då. Men det är bra att ha snö att styra ut i så fick stopp fort. Sen fick han gå sista biten hem själv, medan Paula red i väg igen, och det gick också med lite diskussion. Han är så jäkla fin när han går, han måste bara sluta jiddra och testa allt!
 
Sen i väg på ett par lektioner och som tur var så hade snön lugnat sig. Hemma igen blev det spaghetti och köttfärssås till middag och sen nattning av hästarna. Nu i kväll så börjar jag inse att jag kommer åka på Nisses förkylning ändå, trodde ju att jag skulle klara mig! Men hoppas fortfarande på att vakna pigg i morgon!
 
Grå i snöyran!
 
Busig islänning! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0