Köldknäpp!

Så var det kallt igen! Men blev lite brydd i morse när det "bara" var -13, men i kväll var det -22 och mer samstämmigt med prognoserna.

Nisse har en praktikant de här veckorna, men han skulle fixa med pannan på förmiddagen så då följde hon med mig. Vi tömkörde Lillebror först, jag försökte jobba med det som varit i ridningen så jobb med att få ut honom på yttertömmen, med styrning och att hitta påskjutet i bakbenen. Efter Lillebror så red jag Zayats och praktikanten filmade lite. Zayats ska åka hem i helgen så det var läge att dokumentera lite. 

Sen körde jag tillbaka praktikanten och fikade lite innan jag red Clarinett och tömkörde Grå. Grå var svullen på sitt skadade ben igen, men inte på samma ställe som gamla skadan så det är något nytt. Vet inte om hon fått en smäll eller trampat snett men det har ju varit lite stök med ny häst. Så jag tömkörde henne i skritt med bara lite trav i båda varv för att kolla hälta. Ej halt, ej varm eller öm bara lite svullen. Lyckades sen på kvällen lasra benet lite trots kylan, jag hoppas att svullnaden försvinner fort.

Sen middag och i väg på en träning. Egentligen lite för kallt men jag hade ju bara en så det gick bra. Sen stallet där det inte blev någon fler häst jobbad men lasrade Grå och puttade in en bal i stohagen, det gick sådär då jag höll på att bryta av en stolpe och ett handtag rök. Men jag fick in balen i alla fall!

Nu hoppas jag att den här köldknäppen passerar förbi snabbt!

Lillebror i töm! 

Jag och Zayats, finns film på Instagram 

Frostig Clarinett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0