Annandagen!

Julen är förbi, jag har två lediga dagar till men det går jättefort och jag hinner inget. Som vanligt alltså!

Igår blev det en lång julfrukost efter utsläpp av hästar och vattning. När jag kom igång igen så red jag Chokladen, hon var väldigt laddad efter sin vila och vi hade svårt att bara skritta utan studs och småhopp från början. Sen kom Linda och vi red ut med Juliette och Lillebror, blev en snöpulsartur den här gången.

Så tog vi Iowa igen, han var också laddad och studsade upp på banan. Men lugnade sig när vi kom igång och vi kunde repetera det vi gjort tidigare med uppsittningsträningen, alltså hänga på honom i skritt och sitta lite på halt. Nu är det bara att fortsätta insittningen med honom!

Så åkte jag i väg och hade två longeringslektioner med en tjej. Sen pizza till middag och så nästa ryck i stallet. Tog Forzett i töm, och det känns som jag kanske har hitta en fungerande bettlösning. Och så borstade jag Wildkickan, hästen som kom på juldagen, och testade ett bett och la på en sadel. Nu har jag ett hum om vilja grejer vi ska börja med i alla fall. Lite roligt med tränset, hade tagit fram ett träns och ett bett, när jag skulle tränsa så tittade jag lite snabbt, längden sidostyckena två hål och sen tränsade, blev bra direkt! 

Linda kom och fikade på kvällen, jag gjorde risalamalta, och sen blev det ett avsnitt till av Historien om Sverige innan jag somnade. I dag är det mycket planerat och ute blåser det, det vädret hade jag inte planerat i dag!

Det var sol igår och jättefint, vilket tyvärr inte syns på min mobil. Chokladens öron! 

Lillebror innan ridning, så söt! 

På tur bakom Juliette i snön! 

Och så ljuset! 

Iowa och Linda! 

Fin kille, och stor! 

Wildkickan med träns! Jag sätter alltid fast hästarna med halsrem innan jag känner dom och vet att de står bra uppställda. Eller alltid å alltid, oftast i alla fall... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0