Regndag igen!

Det var hit om rejält med regn i dag, och visst har det regnat mest hela dagen men, som tur var, inte de enorma mängderna. Jag blev i alla fall inspirerad av vädret och beställde en ridregnkappa!

Det regnade på förmiddagen. Jag tömkörde ut en sväng med Grå och sen fick Forzett jobba lite i töm också. Det var behövligt för hon var på ett ostyrligt humör! Sen i väg till jobbet, och när jag hade ätit efter jobbet kom Nisse hem från sin Norgeresa.

När jag kom ner till stonas bete så stod Clarinett och Lemonaden på fel sida staketet. Det var bara att börja med att laga och förstärka hage, den är bitvis blöt och stolparna står inte jättebra då. Dessutom hade de ju täcke på sig, och på Lemonaden kan det ha viss betydelse...

Det var de två som stod på schemat för att jobba, så tog Clarinett i töm igen. Hon ser väldigt loss ut efter behandlingen så det ska bli roligt att rida henne sen. Lemonaden fick gå ut en sväng på vägen och även om det fanns en massa läskigt som hon spände till för då kändes hon loss och fin. 

Nu ladda inför en intensiv vecka! 

Grå på tur! 

Forzett äter kraft efter jobb och matchar grimman med baljan! 

Så här kan det se ut när två prinsessor varit ute på vift... 

Clarinett i töm! 

Lemonaden innan ridtur! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0