Dagen innan premiering!

Varje gång vi ska på premiering är det kaos dagen innan. Det har varit borttappade hästar, skadade hästar med veterinärbesök, trasiga bilar och ett stök med att tvätta och putsa hästar. I dag inget undantag trots att vi inte skulle ha med oss någon häst!

Jag började i alla fall dagen på bästa sätt! Red först en liten sväng på Lemonaden och sen Clarinett med Wasabi som handhäst. Sol och varmt, så härligt! Sen vattnade jag och förberedde för kvällen och avresa. 

Sen började stöket. Den nya vattenpumpen kom igår och idag hade Nisse fixat hjälp för att koppla ihop och fira ner den. Såklart fastnade den vid 30 meter, brunnen är mer än 70 meter och den satt fast. När jag kom hem så började de ge upp, troligen lera som tryckts ut. Vi hällde ner vatten och hoppas nu att det ska ge med sig när vi kommer hem. I stället stängslade vi en hage och sen packade vi ihop och åkte! 

Vi hann bara tanka, in på jobbet och handlade lite och åka någon mil förrän telefonen ringde. Ponnyfamiljen som också skulle på premieringen och som åkt tidigare hade fått punktering och stod utanför Östersund. Vi vände och hämtade däck, verktyg och domkraft innan vi åkte igen. 

Väl framme vid parkeringen där de står så bytte vi däcket, (galet vad fort folk kör förbi!!!) och så kunde de åka vidare. Vi åkte och chippade ett föl, eller Nisse gjorde det. Sen vidare till Wången, vi köpte med oss pizza för vi hann inte innan restaurangen stängde middagen, ändå var vi där ovanligt tidigt. 

Så kvällen spenderades på Wången, vi åt pizzan, jag duschade (lyx när man varit utan vatten), surr med folk och titt på hästar. 

I morgon är det premiering, vi har ingen häst att visa men Nisse ska mäta och jag ska stå i insläppet. Och heja på alla jag känner! Det börjar tidigt så ingen sovmorgon! 

Innan avsittning av Lemonaden! 

Clarinett testade sitt nya täcke, hon ser inte helt nöjd ut! 

Wasabi och Clarinett på tur! 

Bob och hans kompisar! 

Wången i kväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0