Lite mer regn!

Blev en lugn dag igår, vilket kanske behövdes men som till viss del berodde på att det kom mer regn. Är så vidrigt lerigt nu!

Jag började dagen med att ta Kayden i töm och sen åka väg och tömköra en ponny. När jag åkte från den så var jag väldigt kaffesugen så bestämde mig för att ta en liten kaffepaus, som sen blev ganska lång. Linda skulle också komma och dricka kaffe, men hon var tvungen att åka upp på byn och tänka först, sen när vi egentligen var ganska nöjda med fikat så började det ösregna så vi fick vänta lite till innan vi kunde rida.

Men sen red vi ut, först med Clarinett och Juliette som fick trava och galoppera på en skogsväg. Och sen skrittade vi en liten sväng med Chokladen och Bea, Chokladen var väldigt spänd när vi började men släppte lite sen. Efter vi ridit hjälpte Nisse oss att rulla ut balar till hagarna.

Vi hann precis klart med det när nästa ösregn kom, jag hade egentligen tänkt rida en häst till men regnet avskräckt mig. I stället ägnade vi en lång stund åt att fundera över vad vi skulle äta, blev till slut ugnspannkaka. Sen nattning av hästarna och inte så mycket mer gjort, hoppas på uppehåll hela dagen idag!

Gårdagens roligaste var att Dajmen var på sin första tävling igår! Hon säldes ju i april, då väl förberedd men inte riden mer än lite skrittad uppsuttet. Jag har inte trott att det ska vara några problem för rätt ryttare med tid att rida henne, och jag har definitivt trott att hon är en blivande tävlingshäst, men på fem månader komma till tävling trodde jag nog inte! De startade igår en 80 cm klass och var felfria! Dajmen hade skött sig jättebra! Det är ju verkligen superbra!

Mattes prinsessor trötta efter några dagar med regn! 

Clarinett och Doris är väldigt nyfikna på varandra! 

Dajmen på tävling och med rosett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0