Dressyrträning!

Äntligen kom jag i väg på träning igen, det var väl behövligt!

Innan jag åkte i morse så longerade jag Kayden. Han har ett insektsbett precis där sadelgjorden och tömkörningsgjorden sitter så det blev lämpligt i dag, pigg och busig var han i alla fall. Sedan lastade jag in Clarinett och åkte till Östersund. 

Var riktigt längesen jag red träning för Sara nu, vi fick jobba med att få lite ärligare ställning i nacken och så jobbade vi galoppen. Fick vända igenom vikten i skritt och fatta precis i vändningen för att få henne att sätta sig mer på bakbenen i galoppen. 

Hem igen, tillbaka med transporten och sen gjorde jag pastasallad. Efter vi ätit red jag och Linda ut en sväng på Movie och Juliette. Movie är brunstig så blev några kisspauser, vi såg även älgsr och fåglar dom flög upp precis framför oss (typ 1 meter från Juliette), var nog bra att vi hade Juliette med som stöd! 

Försökt att ladda om lite i kväll med att titta på Mamma Mu, eftersom vi inte kom på vad vi ville se och jag tyckte att alla serier var så krångliga... I morgon väntar i alla fall Ica igen! 
Bilder från fredagens dressyrtävling:
Foto: Tommy Falkensson
Foto: Tommy Falkensson

Och Clarinett efter dagens träning i solen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0