Ännu en regndag!

Jag är så less på regnet nu! Tur att det blev uppehåll tills kvällens träningar i alla fall!

I morse skulle jag longera galopprogrammet med Chokladen innan jobbet. Men hon var lite svullen i bakbenen så ändrade min plan lite och hon fick gå i töm i stället. Dels blir det inte samma belastning och dels lättare att se om hon inte skulle se ren ut. Men det syntes såklart inget, misstänker att det är foderomställningen och all lera i hagen som gör det.

Efter jobbet så gjorde jag pasta carbonara till middag och sen hade jag träningar. Först ett hopp-pass med Linda och Bea samt ett ponnyekipage, olika stora men gick fint att jobba med samma övningar. Sen red ponnyryttaren även ett dressyrpass med sin andra ponny. Jag avslutade sen med att longera Forzett och repetera pallträningen med henne, hinner med henne så sällan att det blir så långt mellan gångerna, så blir mycket repetion. Men det kändes inte så i kväll, som att det var längesen utan hon var bra med. 

Kvällen avrundades i soffan med en häst serie som var ganska fascinerande att titta på, om det ändå var så enkelt att förvandla en problemhäst till tävlingshäst!

Vy från jobbet, det regnar in och vi har hinkar lite överallt

Kvällens hoppekipage! Liten och stor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0