Kanelbullens dag!

Faktiskt ätit en kanelbulle men annars har det mest kretsat runt skoning i dag. Och det var givetvis i stallet med hovslagaren som jag fikade kanelbulle.

Jag började lasta före 8.00 i morse och var klar efter 15.00, så det tog verkligen hela dagen! Det började lite rörigt kan man säga, hade tagit in Movie och höll på att lasta Juliette när Forzett helt plötsligt kommer i full galopp. Hon ville också följa med, eller i alla fall kolla vad som hände! In med Juliette i en box och sen Forzett i en hage innan jag kunde fortsätta lastningen, nu alla lite mer upprörda och stökiga, så jag fick ringa Nisse för hjälp innan vi kom i väg. Körde sen även dit Wasabi och Grå, då hjälpte Nisse mig så jag hann i tid trots att jag var lite sen efter stöket.

Juliette, Grå och Wasabi skoddes fram och Movie fick sina tappskor påslagna. Den nya hovslagaren är noggrann, duktig men det tar tid. När det var klart skulle hästarna köras tillbaka, hagen som Forzett rymde ur lagas och grejer plockas ihop. Klockan rann i väg så jag hann bara med att longera Kayden, han fick gåbåde över höga travbommar och ett litet sockerbitshinder. 

Sen middag och så i väg på en lektion och så tömkörde jag en ny ponny. Älskar när jag blir helt uppsluten av att tömköra och helt inne i jobbet, är verkligen roligt att jobba med en ny häst och hitta vad just den behöver, och se en spänd häst slappna av och hitta sig själv! Sen nattning av hästarna och nu sova! 

Juliette skos! 

Kayden longeras! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0