Halvblind!

I bland lyckas man med det mesta, i dag tappade jag en lins på jobbet och blev halvblind!

Men morgonen började med att vi fick leta Nisses ettåringar som var borta, dock utan resultat. De kom sen hem på egen hand en halvtimme senare. Min morgon plan rasade dock! Jag hann i alla fall rida ett dressyrpass med Grå. Även om galoppen fortfarande är spänd, tveksam och dålig uppsuttet så tar hon nu höger galopp i princip hela tiden. Förra hösten var det sällan jag fick till den. Finns mycket att jobba med på galoppen än men nu går det faktiskt att få galopp, även de dagarna som hon inte riktigt är med mig. Så sakta och små framsteg men åt rätt håll.

På jobbet tappade jag ju en lins. Vi var två stycken som kröp runt på golvet och letade uran resultat. Svårt att jobba, och köra bil hem sen, när man inte ser riktigt. Men Linda skulle upp och handla så hon tog med en lins till mig!

Efter jobbet, och efter spagetti och köttfärssås till middag, så red jag och Linda ut en sväng med Clarinett och Juliette. Även i dag hann det bli mörkt,så tråkigt med mörkret! Longerade sedan Kayden innan nattning av hästarna, och sedan te och ännu ett avsnitt av engelska Wallander. I morgon ny vecka och jag hoppas att det blir en bättre vecka än den här. Jag håller dock på att bli sjuk så vi får väl se hur det blir!

Grå innan avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0