Ridkappedags!

Gnistrande kallt i dag. Egentligen är ju inte 12 grader som var dagens kallaste så mycket men man är ju inte van har ju knappt varit minusgrader i höst! Jag har tagit fram min ridkappa och flyttat in i den för den här vintern, vill nog inte ta av den förrän i maj!

I dag gjorde jag två av lösdrifterna inflyttningsklara och fixade med värmebaljor. Sen red jag först Grå och sen Chokladen och de fick båda gå delvis i skogskanten och delvis jobb på banan. Sen fick Forzett göra uppsittningsträning igen och nu äntligen kändes hon avspänd även om hon var otålig och inte kunde stå still. När hon var klar så fick hon och Movie byta hage och flytta in i en av lösdrifterna.

Snodde ihop en middag och förberedde en äppelpaj. Nisse hjälpte mig med islänningen, först hängde jag på honom fram och tillbaka i stallgången i Nisses stall. Sen satt jag på honom när Nisse ledde och avslutade med att rida fram och tillbaka med Nisse bara som stöd. Lyxigt att kunna rida inomhus när det är 12 grader kallt och man fryser, det är ju inte jag bortskämd med! Nästa gång ska jag se om jag kan göra samma utan hjälp och sen fortsätter vi jobbet utomhus, han är i alla fall cool.

Nattade mina hästar och sen äppelpaj som kvällsfika och Linda kom på besök. Nu är det uppladdning för helgjobb på Ica som gäller!

Doris i solen! 

Grå var såklart tvungen att hälsa på Doris när vi gick förbi! 

Från när jag red Grå i skogskanten! 

Och Chokladens öron på samma ställe! 

Också fotat Chokladen i dag för att följa upp jobbet med ryggen? Tagit bilder från sidan, bakifrån och över ryggen. Är ni duktiga på att fota och följa upp? Jag önskar verkligen att jag var ännu mer strukturerad på detta med alla hästarna, för det är väldigt intressant. Chokladen blir ofta högre på höger sida men ju bättre hon är i kroppen och ryggen (mycket dotter i SI-leden på henne) desto jämnare blir hon! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0