Snart vänder det!

Nu är det bara två veckor kvar tills det vänder och blir ljusare igen! Det behövs för i dag blev det knappt ljust, men vi fick snö i stället!
 
Tog en lugn morgon vilket behövdes efter en intensiv vecka. Mockade sen en lösdrift och satte upp en lampa innan jag började med hästarna. Tog Forzett och Wasabi i töm och red Grå.
 
Fortsatte i Nisses stall. Islänningen hade stått inne och var ganska laddad och otålig så tog även han i töm. Men trots att han var lite bökig innan så var han som vanligt att tömköra, försökte dra i väg några gånger men riktigt fin däremellan. 
 
Sen på Hammarn och köpte foder, gjorde mat och sen på kvällen träffades jag och Linda i stallet och red ut med Bea och Clarinett. Clarinett var spänd och lite som en bomb men höll sig hyfsat på mattan ändå. När stallet var klart så skrev jag kuvert till julkorten och nu är det bara att ladda om för Ica-jobb i morgon och julbord!
 
Doris har varit ute i dag för första gången sen hon kastrerade. Hon har varit överallt och hälsat på alla hästar, här är det Movie hon hälsar på!
 
Även Wasabi och Doris försöker bli vänner, men det går lite sådär för strax efter detta så hamnar Doris lite nära en av Wasabis hovar och blir rädd. Wasabi gjorde inget mer än gick men Doris hade inte riktigt koll och hamnade nära, inga skador men förhoppningsvis lärde sig Doris att hålla koll och lite avstånd.
 
Wasabi i töm
 
Bästa utsikten från Grå i dag!
 
Nämligen Bob som ligger och vilar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0