Fjärde advent!

I dag har det varit 22 grader varmare än i fredags! Och i morse 15 grader varmare än lördag morgon, det är ju helt galet! Tänk om det skulle bli lika varmt till, då har vi ju högsommarvärme, sanslöst!
 
Jag har verkligen försökt jobba lite hästar i dag eftersom det inte blivit så mycket av det i veckan. Så i morse innan jobbet tog jag Movie och Grå i töm. Och efter jobbet, där det var fullt ös, en massa folk och julhandel, så gjorde jag fläskpannkaka till middag och sen red jag. Eller först drog jag in en val till stona, med bilen, det går ju det med men inte optimalt. Sen red jag, först Chokladen som var så jäkla fin. I alla fall tills Doris laddade upp henne lite väl mycket! Hon gick med ganska mycket tryck och energi, och det doppade över när Doris började göra ruscher på ridbanan, inte för att Chokladen blev stökig men en del flow och fokus försvann...
 
Stängde in katterna när jag skulle rida Clarinett. Hon var också fin och det kändes som jag fått en annan bärighet i henne. Så även om jag tycker att hon flamsa runt en del i tömkörningen och att jag har svårt att komma åt henne där så ger den resultat, så det blir mer av det framöver! Härligt med bra ridkänsla på båda, nya ridbyxor också (med bättre grepp än överdragsbyxorna jag ridit med i vinter, och det behövs!) och så skönt ridväder! Nu laddar jag för julveckan och fullt ös på Ica!
 
Movie i dag. Jag har tagit fram de röda schabraken nu lagom till jul!
 
Grå hade också rött schabrak!
 
Chokladen i mörkret! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0