Trettondagen!

Nu kommer snön som jag har väntat på! Brukar snöa ordentligt kring trettonhelgen, eller strax efter, och nu har det snöat i två dagar och verkar ska komma lika mycket till i helgen!
 
Igår morse longerade jag Forzett, något lugnare jobb denna gång än sist när Lemonaden drog ut på äventyr. Jag red även Clarinett som fick börja trampa upp min ridslinga som jag brukar ha i en av sommarhagarna. Sen kort dag på jobbet, kort men intensiv då vi ju skulle hinna lika mycket som på en vanlig dag men bara jobbade några timmar. Eftersom det var fredag så kom det även varor som vanligt. Skönt att sluta medan det var ljust i alla fall, sen blev det u mörkt ganska direkt men det är ju en annan sak!
 
Träffade Linda i stallet och vi red ut med Juliette och Movie i snöyran. En bil träffade vi på och det var givetvis plogbilen! Är ju typ skräcken att möta den ute och nu kom den efter oss. Men det måste ha varit världens bästa chaufför! Han körde så lugnt så vi hann gå in på Paulas gård med hästarna, och även fast vi flyttat oss från vägen så krypkörde han förbi oss! Så tacksam!
 
Sen middag och senare på kvällen så red jag islänningen några varv i stallet. I dag är det fortsatt snöyra och jag har som vanligt ganska mycket på schemat!
 
Clarinett spårar ridstig!
 
På väg tillbaka till stallet, den här bilden blev nästan som ett julkort! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0