Nyårsafton!

Gott nytt år alla läsare! Nu kör vi 2023!
 
Det här med att ha djur och kunna planera... Nisse skulle igår åka i väg och chippa en häst. Men Nisses hund Bose drog på egna äventyr så det blev inget med det. Bosse vägrade komma in på fredagskvällen, inte helt ovanligt men det brukar gå att ropa in honom på natten, men inte nu. I stället finns det på morgonen ett inlägg på Facebook om en lös hund inne i Bispgården! Det var alltså Bosse. Nisse fick ägna hela dagen åt att spåra och leta honom, och hittade honom långt upp i skogen strax innan vi stängde på Ica vid 16. Bosse hade då passerat älven, järnvägen och 87:an, han hittades ca 3 mil hemifrån fågelvägen men har ju gjort många omvägar! Skönt att han hittades, han får nu hålla sig inne!
 
Jag jobbade, longerade Grå på morgonen innan jobbet. Hon hade vilat två veckor och var ganska busig och energisk. Efter jobbet så hade jag och Nisse inte så mycket plan för kvällen men jag började med att göra en räk och äggmacka till oss.  Sen åkte jag och nattade hästarna lite tidigare än vanligt, och tog in Doris.
 
Gjorde pressad potatis, fläsfile och kantarellsås till middag, det blev gott. Sen bestämde vi oss för att åka till några vänner på andra sidan älven. De hade inte ätit än så blev en andra middag där med både huvudrätt och efterrätt. Också väldigt gott, men man var ju mätt redan innan. Vi var där till tolvslaget. Hos oss är det ju inga fyrverkerier, och alla hästar var lugna när vi kom hem igen. 
 
Nu ny dag och nytt år! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0