Hovslagartisdag!

Alltså hur tänkte jag när jag bokade in hovslagaren, tandläkaren (till mig), bilbesiktning och klinikbesök dagarna efter varandra? Tung vecka det här!

Men hovslagaren har jag ju klarat av i alla fall, gick väl sådär kan man säga... Jag började i alla fall med att mocka lösdriften hos brudarna och sen red jag Movie, fixade lite med manen också så hon är fin nu när det väntar äventyr. 

Sedan lastade jag Wasabi och körde henne till Nisses stall. Första gången hon åker ensam sedan hon la sig tre gånger på väg till genrepet för unghästtestet, är väl snart två år sedan. Transport och lastning har i alla fall gått jättebra i dag. Sen skulle jag hämta nästa gäng, möter hovslagaren när jag åker till stallet. Jag var inte sen men han var tidig och jag blev lite stressad såklart.

Tanken var att ta in Juliette först men hon hade andra planer och gick inte att fånga! Lite mycket energi och fel människa! Hon sprang massor av varv, jag försökte med godis (hon tog godiset och drog), göra henne avundsjuk genom att mysa med Bea men hon ville bara springa och busa, gamla hästen! Fick inse min begränsning i tid och lämna henne hemma.

Men Grå går ju inte att köra själv så tog med Clarinett som sällskap, vilket var bra för Grå vsr ovanligt lugn i dag. Vi började sko Wasabi som vi testade utan Domosedan, men hon var lite stökig så fick ge henne i alla fall. Det tog inte jättebra men skor fick hon på sig i alla fall. Även Grå fick på sig skor och det gick ganska bra. 

Sen körde jag hem alla, tog middagspaus innan kvällsrycket i stallet som bestod av att jag tog Chokladen i töm. Riktigt längesen hon gick i töm nu, roligt att se att hon blivit finare men svårt att komma åt henne i tömmen. Sen nattning av hästarna och nu ladda för tandläkaren och bilbesiktning i morgon! 

Doris hittar så bra gömställen hela tiden! 

Movie på väg till stallet, manen är i alla fall lite mer vårdad! 

Bobs pass har kommit! Lillprinsen blir stor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0