Framdelsvändningar!

Jag har definitivt varit piggare i dag, nacken helt bra (eller i alla fall normalont) och förkylningen verkar passera förbi! Så skönt!

Så i dag har jag ridit! I morse Grå och Chokladen. Med Chokladen gjorde jag framdelsvändningar, det vet jag knappt om jag har gjort med henne, det var i alla fall längesen, men hon gjorde det över förväntan! Framdelsvändningar är en bra övning, den är lösgörande, ryttarna får kordinera sin hjälper, hästarna blir påminda om sina bakben och man känner lätt oliksidor. Men framdelsvändning är en övning som tyvärr lätt glöms bort eftersom den inte längre är med i dressyrprogrammen. 

Sen Icajobb, hem och mat och sen stallet. Red även Clarinett på kvällen sen och hon fick också göra lite framdelsvändningar, jag blev åter påmind om hur lösgörande de är! Ni som ska rida för mig i veckan kan ju räkna ut att det finns en viss risk för att ni får rida framdelsvändningar! 

Gick en liten promenad med Movie, hon ska skrittas för hand 10 minuter per dag nu första veckan, sen nattning av hästarna och nu ladda om inför ny vecka! 

Chokladen på morgonen! 

Clarinett i kväll blöt av regn och blötsnö! Inte okej i januari! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0