Prinsessorna hemma igen!

Nu är det höst för jag har tagit hem prinsessorna från betet!

Fick även igår börja med att laga hagar, hittade till slut vart strömmen försvann så förhoppningsvis blir det bättre!

Sedan var det dags att börja rida hem hästarna från betet, först red jag Chokladen och hade Grå som handhäst. Inte en jättebra kombination för det gick långsamt hem, men vi tog oss hem i alla fall. Sen ner igen och red upp Clarinett och Wasabi som handhäst, Clarinett var väldigt på och ville hem så det gick lite lättare. Red sedan lite dressyr på Clarinett när jag kom hem med dom. Nu är det bara Lemonaden och Bob som inte är hemma för hösten än, men de får beta några veckor till! 

Sen kom Movies ägare och hälsade på, jag tömkörde henne så de fick se lite! Efter det middag och så i väg till grannbyn och tömkörde en ponny, sen tömkörde jag Paulas häst och som avslutning hade vi lite hoppning hemma. Det var en elev som skulle delta i en internethoppning, digital clear roundhoppning, där man hoppar en förutbestämd bana och filmar. I samband med det så passade jag på att gå igenom lite om framridning och framhoppning. 

Lite till pyssel med stängslet innan nattning av hästarna, och sen på kvällen bakade jag en kladdkaka eftersom jag var sötsugen och det inte fanns något hemma! 

Prinsessorna hemma igen, här Chokladen i förgrunden! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0