Löshoppningsdag!

I dag har vi löshoppat inte mindre än 9 hästar och ponnyer! Rätt bra gjort även om det flöt på otroligt fint. Får se om det är årets sista löshoppning eller om vi får till någon i oktober med.

Jag började dock med att laga hagar... Rätt less på det men det visade sig att vi glömt sätta i strömmen igår när vi hade rullat balar. Sen red jag Grå och Clarinett på banan. Grå bara lösgörande travjobb, Clarinett var på sitt mest ofokuserade humör s jag fick verkligen jobba för att få någon lösgjordhet över huvudtaget!

Sen var det dags för löshoppning. Vi började med att löshoppa tre b-ponnyer från grannbyn, tre kvicka ponnyer som nästan hoppade lika högt som de stora hästarna! Sen hoppade Movie som verkligen gör det bättre för varje gång, och då tyckte vi att hon gjorde rätt bra redan vid första tillfället i juni. Nu syns det verkligen vilken spänst och kapacitet det finns i henne.

Kayden har så lätt för sig att han bara studsar igenom utan större fokus. Juliette är lite tvärtom och verkligen försöker men lyckas riva nästan varje gång ändå, hellre än bra och fullt ös medvetslös är lite hennes motto i löshoppningen, tur att hon är bättre uppsuttet. Bea gjorde en av sina bästa löshoppningar, och det när hon knappt är igång än!

Wasabi hoppade riktigt bra medan Forzett hade det lite svårare, hon hoppar egentligen inte så tokigt men hon får det inte att stämma när hon hoppar in i serien och trasslar till det! Sammanfattningsvis en riktigt bra eftermiddag med många fina hästar och tur med vädret!

Sen mat, nattning av hästarna och nu sova! Känns i kroppen att vi löshoppat så många hästar, det blir väldigt många steg!

Kayden hittade vattenpölen! 

Och här väntar han på att få gå ut! 

Wasabi! Dags att göra något åt manen ser jag... 

Forzett och jag! 

Som en riktig My little pony! 

En vagn kommer lastad med: ponnyer! Annorlunda hästtransport, men fungerade fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0