Julklapp!

Igår var det äntligen dags för Nisses julklapp från mig, sådär en sju månader senare!

Jag började dock i stallet, plockade ner den extra hage jag har haft till Kayden i sommar. Sen ner till betet och red först Wasabi. Hon var inte alls på humör, försökte bita mig när jag satt upp! Så red bara lite runt träden och jobbade med styrningen. Red sedan ut en sväng på Chokladen. Upp till gården igen och red Kayden, han testade mig lite igen men var ganska fin sen.

Så ombyte och mat innan jag och Nisse åkte till Timrå och clinic för Therese Nilshagen. Nisse fick biljetten i julklapp av mig och clinicen skulle egentligen vara i slutet av januari, men pandemin sköt fram den rejält! Trevlig kväll med fem olika ekipage på variende nivå. Jag kunde konstatera att av de fem såg endast ett ekipage ut att ha en sadel som passade, de andra sadlarna låg för långt fram och flera satt i bakvikt. Tråkigt, även om jag vet att det inte är helt lätt med sadlar till hästar som rör sig mycket.

Intressant kväll, träffade även en del bekanta. Väl hemma igen var det bara att natta hästarna och sova! Nu ny dag och dags att ta hem hästarna från betet! Det börjar bli för mörkt på kvällarna för att vara utan belysning (där de står nu finns ingen el) och så börjar älgjakten i helgen!

Chokladen på tur med höstlöv i pannluggen!

Bob är nog i en växtperiod, något högre bak än fram! 

Fixar och Bob! 

Fixar! 

Bilder från clinicen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0