Ösregn och sol!

Dagen började med ösregn men det blev till och med lite sol innan det var klart!

Jag började med att testa den sadeln som passade bäst på Clarinett på Chokladen. Först med padd, det kändes inte bra, sen utan padd som kändes bra till vi galopperade och sadeln åkte fram. Så det var inte rätt sadel det heller!

Sen kom Kaydens ägare och hämtade honom, ändå skönt med lite mindre hästar ett tag. Vet att jag ändå kommer bli stressad om någon vecka och vilja ha in någon ny... Precis när jag sen skulle ta in Wasabi för att rida så var det ståndskall precis bakom deras hage, nästan i hagen faktiskt. Tog det lugnt en stund medan jakten drog vidare, men de höll sig ovanför gården hela eftermiddagen sen.

Tömkörde och red Wasabi, har bestämt mig för att backa tillbaka i ridningen. Bara start, stopp, sidvörts, renodla hjälper och jobba med att hon tar skänkeln. Det kommer kanske ta ett tag att få igenom men jag får ta det, är alldeles för mycket på hennes villkor nu.

Sen var det dags för en internethoppning igen, Linda och ett ponnyekipage red. Först lite uppvärmning och framhoppning, och sen bana och båda red så bra! Hade två träningar till sen innan det blev mat, gjorde en pastasås på gårdagens lax. När vi ätit gav Linda upp och åkte hem och vilade, jag red Movie lite på banan innan jag nattade dom. Sen blev det Wallander, glass och kaffe för mig!

Chokladen provar sadel! 

Wasabi i töm! 

Innan avsittning! 

Stor och liten på hoppning! 

Linda och Bea efter hoppningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0