Staten och kapitalet!

"Kapitalet höjer hyrorna, staten bostadsbidragen så kan man fiffla en smula med den järnhårda lönelagen..." Hur många kommer ihåg Ebba Gröns gamla slagdänga? Jag tydligen då jag fortfarande kunde hela första versen utantill när jag började sjunga på den i dag. Anledningen till att jag började sjunga på den? Givetvis regeringens förslag om att alla bilägare ska få ett bidrag om 1000 kr, vi ska alltså få ett bidrag så vi har råd att betala bränsleskatten...
 
Så mycket häst har det inte blivit i dag. Tog Grå i töm innan jobbet, jag tycker faktiskt att hon använder ryggen annorlunda nu efter att hon börjat få probiotika, men det kan ju vara inbillning också. Tycker att ryggen känns mer avspänd, men samma där att det kan vara jag som vill känna det, vi misstänker dock att ryggen är spänd pga magen.
 
Efter jobbet och mat så var planen att rida men jag kände bara att jag inte orkar! Så longerade bara Szum lite i stället och det gick ganska snabbt i stallet. Laddar om för i morgon och hoppas på att orka mer då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0