Sista mars!

Jag hinner inte med någonting! Har ni hört det förut?
 
På förmiddagen så mockade jag lösdrift och plockade ihop ännu mer saker i huset att sälja. Sen kom Linda och vi red ut, jag red Zayats som blev typiskt unghästtrött på vägen hem. Som det brukar vara med unghästar så kom det plötsligt och utan förvarning, från att ha travat glatt blev hon lite seg och sen parkerade hon sig i en uppförsbacke! Men som tur var hon lät sig övertygas om att gå hem, blev i alla fall en riktigt bra tur för henne i dag! Sedan red jag Chokladen på slingan, slingan är inte alls lika bra som för en månad sedan utan underlaget varierar lite men hästen var så fin att rida och bitvis är underlaget tillräckligt bra för att galoppera och det utnyttjade vi!
 
Sedan träffades jag och Linda hos Nisse för att rida. Jag red Lycka som inte gjort något sedan jag red hem henne i julas men som ska provridas i helgen, och Linda hade lånat häst. Vi red en lugn och fridfull tur, och Lycka skötte sig galant! Sedan hann jag förbereda middagen lite innan jag (med Linda som sällskap) åkte i väg för två lektioner längre bort i byn.
 
Hade hoppats att maten skulle vara klar när vi kom tillbaka, och det var den inte men Nisse lagade den i alla fall. Men det blev ganska sent innan jag kom till stallet för sista rycket där jag red Grå på banan. Nu sova och ladda om, det behövs! 
 
Utsikten från Zayats!
 
Innan avsittning från Chokladen
 
Och utsikt från Lycka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0