Porslin!

Det var segt att komma igång med ridningen igår! Först omställningen till sommartid, sen höll jag på med en massa annat som att dra upp en bal med bilen till stona, mocka deras lösdrift och gå igenom en massa porslin, i huset bredvid banan, som jag sen på kvällen la ut till försäljning.
 
När jag väl kom igång så red jag först Chokladen för att testa underlaget på banan, det var inte jättebra men går att trava på fyrkanten (utom ett hörn) och en volt. För Chokladen var det ganska bra med ett lugnt jobb efter helgens oväder då hon lätt blir spänd av det. Även Clarinett fick jobba lite lätt på banan, hon har ju skor så några galoppfattningar blev det också. Vi fortsätter jobba med att gå ut halsen och fram nosen, känns i alla fall som att det går bra!
 
Zayats fick jobba med övergångar till och från trav. Hon tycker att det är en ganska onödig övning, "har man väl börjat trava kan man väl fortsätta med det? Och ska man skritta så kan man ju lika gärna stå still?" Jag håller ju inte med henne där så vi jobbar på! Grå fick gåi töm men spände sig en del för underlaget så det blev inte så mycket.
 
Sen lite fika och i väg på Hammarn, köpte foder och träffade en häst som kanske kommer på inridning framöver. Fortsatte hem, gjorde mat och sen ägnade jag kvällen åt en digital föreläsning om marknadsföring av hästföretag. Inget nytt men bra att höra igen. Sen nattning av hästar, och paketering av porslin eftersom jag faktiskt lyckats sälja en del av det. Mycket har legat i lådor sen jag köpte huset, börjar vara dags att ta tag i det!
 
Chokladen tittar på Trassel som är där vid huset!
 
 
Också Chokladen innan avsittning
 
Grå blundar jämt på bild! Här efter tömjobbet! 
 
Chokladen blev tydligen väldigt trött efter sitt jobb... 
 
En del av det porslin jag sålt, fina grejer men vad ska jag med det till? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0