Bränslepriserna!

Det svänger fort, för en vecka sedan när jag tankade så förfasade jag mig för att bensinpriset var 21.14 kr/litern, i dag när jag tankade så var jag glad att det "bara" var 21.14. Man ändrar snabbt sitt synsätt! Sen är det ju givetvis alldeles för mycket, hittade ett tankkvitto sen oktober 2020 då kostade bensinen runt 13.50 kr. Sedan dess har den höjts rejält, och blandats i syntet medel som gör att tex min bil drar ca 0.4 liter mer per mil! Jag förstår att det stiger vid kris och krig, men det mesta är skatt och den måste sänkas nu!
 
Annars så började jag i stallet, tog Wasabi i töm och red Grå på slingan. Lite spänd var hon i dag men inte alls som sist när hon betedde sig konstigt, undrar om det kan vara probiotikan för magen som gör att det händer saker i kroppen?
 
Sen Ica hela dagen och efter jobbet så åkte Gottfrid på kattdejt! Han ska träffa en pilsk katthona i helgen så får vi se om det blir ungar! Red sedan dressyr på Chokladen och nattade i bpda stall, nu är jag alldeles för trött så nu måste jag sova!
 
Förra fredagens tankning!
 
Och Grå efter ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0