Väckarklocka!

 
Börjar vara ganska less på att ha klockan ställd mitt i natten för att titta på kameran. Snälla Bea, kan du inte klämma ut fölungen nu? Det är ju inte utan att vi tvivlar på om hon ör dräktig, två veckor över tiden och inget juver.. Men vi hoppas och tror, och fortsätter ställa klockan! 
 
I dag var Wasabi först ut, hon är lite rolig för hon var väldigt tydlig med att hon ville rida ut på vägen (vägrade gå åt annat håll), hon som knappt är riden utanför banan (förutom i snön typ) verkar vilja bli skogsmulle. Så vi red grusvägen uppför backen, kunde till och med trava en liten bit. Men fick två gånger sitta av, ena gången när vi skulle vända och hon ville fortsätta men då bara ledde jag henne en liten bit och sen ner i diket och klättra upp igen! Det kommer att bli så bra för henne att bo i skogen i sommar och bara ridas ut!
 
Sen åkte jag och gick runt nästa beteshage, den är ytterligare 1.5 kilometer ner i skogen. När den var fixad så var det dags för hästarna på gården. Tog Movie i töm, det gick ganska bra men jag tror att det är en ponny som kommit undan, eller i alla fall försökt komma undan, genom att böja halsen och skjuta i väg bogen. Så det ska vi jobba med i sommar, och med att kunna variera formen, förhoppningsvis får vi fram lite mer gung i ryggen också.
 
Sedan red jag Cervin samma sväng som jag tömkörde honom igår, det gick jättebra men precis när jag skulle sitta av så kom hans shettiskompis springande i full galopp! Han höll sig i hagen ända till vi kom tillbaka! Nu hade det ju inte varit hela världen med en liten lös shettis, om det inte vore för att han är så svårfångad, både han och jag var väl motionerade innan jag hade lyckats lura honom. Tror att han får vara inlåst när vi rider ur synhåll framöver, Cervin var i alla fall duktig!
 
Sist hoppade jag Zayats, passade på när gårdagens bana stod framme och nu har hon även hoppat oxer plus att vi tog några språng ur galopp. Blir nog hopphäst av henne tror jag! Sedan middag, bandspagetti med sås av resterna från tisdagens lax, innan jag åkte i väg för ett par lektioner. Tillbaka igen hjälpte jag Linda att sömma fast en lös sko, nattade hästarma och så gjorde jag äppelpaj och rabarberkräm i ett ryck. Avslutade med att Linda kom och fikade paj när hon ridit, och skon satt kvar! Nu ladda för fyra arbetsdagar på Ica!
 
Wasabi innan avsittning!
 
Movie på banan!
 
Cervin tillbaka från ridturen, sekunden senare kommer hans kompis i full galopp!
 
Zayats efter hoppning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0