Tisdag!

Fy vad fort det går, halva juni har redan passerat! Jag hinner inte med! 
 
Igår förmiddag väntade jag på en häst som skulle komma, eftersom det alltid är svårt att veta exakt med tiden så väntade jag med att jobba hästarna och pysslade med annat. Hästen som kom är en jättefin d-ponny som ska ridas och utbildas i sommar. Den är 5 år, sporadiskt riden sista halvåret så inte riktigt igång. Ska bli spännande att jobba med.
 
När de åkt skulle jag tömköra Kayden, kändes som vi behövde ett tömkörningspass nued lite bommar efter att jag har ridit en del nu, men det började inte så bra! Precis när jag höll på att sätta på tömmarrna på honom kom det en liten shettis galopperande förbi banan! Då hade Cervins kompis rymt! Jag tog av Kayden grejerna lite snabbt, fångade in rymlingen, som rymde direkt igen så flyttade tillbaka han och Cervin till sin gamla hage. Där fick jag för att jag ville ge de en roligare hage... I alla fall så kunde jag och Kayden tömköra sen men både han och jag var väl lite ofokuserade. När jag sen släppte ut honom i hagen så tippade han ut sitt vatten direkt, demonstrativt när jag stod där och tittade...
 
Blev ganska less av allt stök så åkte ner till betet och red ut med Chokladen, kände att jag behövde det! Laddad med ny energi så tog jag även Grå lite i töm nere vid betet och sen tillbaka på gården och red Cervin. Han fick träna på traven i dag och gjorde det jättebra! Jag har inte så mycket styrning i trav men han höll traven mer än ett halvt varv i trav åt gången. Kommer bli bra det där!
 
Sen gjorde jag ugnsbakad laxsida med färskpotatis till middag, så gott, innan jag hade lektion med en liten tjej och en liten ponny. Jätteduktiga! Sen åkte jag i väg för ytterligare två lektioner. Hemma igen så hjälpte Linda mig att natta hästarna och sedan provade vi ett par sadlar på Paulas häst som Linda ska prova hoppa lite och hon var inte så sugen på att göra det i dressyrsadeln. Avslutade kvällen med glass till fika.
 
Nu ny dag och friska vindar ute. Skönt att slippa insekterna, men måste det blåsa så mycket och så kallt?
 
Chokladen efter ridningen 
 
Grå nere vid betet 
 
Movie som kom igår, jättefin ponny men det syns inte riktigt på den här bilden... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0