Regndag och ponnykväll!

I dag har det varit en riktig regndag, inget störtregn utan mer fint regn. Dock ganska blåsigt och kallt, men det behövs reg igen och jag har ju jobbat så jag har ju klarat mig bra!
 
I morse tog jag Clarinett och Chokladen i töm nere vid betet. Chokladen betedde sig väldigt märkligt, hon fick sadeltvång upprepade gånger. Inte likt henne alls, visst har det hänt att hon reagerat på sadeln men bara några få gång när hon varit spänd och då bara litegrann och sen har det varit över. I dag var det ganska många bocksprång, hon sköt rygg och var spänd, när hon väl kunde trava så såg hon lite oregelbunden ut i ena varvet, inte mycket, det blev bättre och underlaget var ojämnt men ändå. Hon var dock inte spänd i bakdelen där problemen brukar vara hos henne, men spänd i ryggen. Undrar vad hon gjort?
 
Sen fullt ös på jobbet, gjorde pizza när jag kom hem och ett nytt ryck i stallet, dock uppehåll nästan hela tiden då. Red först Movie, eller red och red var väl att ta i, men jag satt lite på henne i alla fall, väldigt lugnt och lätt pass i dag. Longerade lite först och sen fick hon känna hur det var att ha en stor dressyrtant i sadeln, och jag ville känna om hon kändes liten, hur sadeln kändes, hur hon är i munnen, om hon lutar åt något håll och lite allmänt hur känslan var. Hon är väldigt kort, det kändes som jag satt på halsen! Red sen Zayats, hon är ju bara några centimeter större men ger ett större intryck och har en mycket längre rygg och hals! Zayats red jag ut en sväng, hon började tveksamt när vi gick i väg men när vi kom ner på vägen så kände jag igen henne igen när det var full fart och energin framåt!
 
Sen nattning av hästarna, jag hjälpte Nisse ta in hans russhingst, för de ska gräva bredband intill hans hage i morgon, så det blev en riktig ponnykväll! Sen kokade jag ägg och gjorde äggmackor till kvällsfika, nu ladda för midsommarveckan! Sista veckan innan semester igen men en riktig fullbokad vecka, fullt ös!
 
Clarinett i töm nere vid betet!
 
Movie efter våran ridning
 
Zayats pigga ponnyöron i skogen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0