Överväxt!

Helt slut efter gårdagen!
 
Började på gården med att longera Forzette. Hon är som sagt grön och är typ tömkörd en gång, kanske longerad. Men det gick riktigt bra att longera igår så jag är positivt överraskad än så länge! Sedan ner till betet och red ut Chokladen en sväng.
 
Medan jag väntade på att det skulle börja blåsa mer, så det inte skulle vara lika varmt, så åkte jag upp och handlade och fikade lite. Sedan tog jag Cervin i töm med fokus på att jobba traven, att hitta bjudningen och trava längre sträckor, passade även på att trava över bommar. Red Kayden som var riktigt fin, nu ska vi jobba med formen i galoppen och även strykan i höger galopp, där orkar han inte alls och den är svårare även i töm. Men riktigt fin ridkänsla nu!
 
Fixade mat och efter vi ätit drog jag och Linda igång med ett projekt som var lite värre än jag hade tänkt mig. Vi skulle gå runt och fixa en av Nisses hagar där vi ska ha stona. Det är en stor hage som dessutom inte är använd på några år så tråden var bitvis överväxt med flera års gräs! Vi slet rejält! Efter fyra timmar fick vi ge upp, då var klockan mycket och knotten vidriga! Vi har inte mycket kvar men fixar det i dag. I stället nattning av hästarna och sen jordgubbar, glass, grädde och ett glas rose, mitt i natten men vi var värda det! Nu ny dag och försöka göra allt som inte blev igår!
 
Forzette i lina!
 
Chokladen och utsikten över älven!
 
Cervin i töm!
 
Cervin fick beta lite efteråt, titta noga på bilden så ser du att även Doris var med!
 
Jag och Kayden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0